Töltés

Kollekció

tommy-tavasz-2015

Tommy Hilfiger tavaszi kollekció


Egyeseket talán megdöbbenthetett, akik viszont ismerik Tommy Hilfiger munkásságát, azoknak talán nem okozott akkora meglepetést a cég 2015-ös tavaszi kollekciója. A Tommy Hilfiger tavaszi kollekciója ugyanis egy laza esküvői szettet prezentál. Ez persze nem jelenti, hogy a ruhadarabok visszafogottak lennének. A hanyag elegancia megvan bennük, mint minden Tommy Hilfiger kollekcióban, de visszafogottságról korántsem beszélhetünk. Kiválóan sikerült ötvözni a luxust egy szelíd rockos beütéssel és persze az elmaradhatatlan East Coast cool jegyekkel. Persze az elegáns zakók és ingek mellett a kollekcióban helyet kaptak a lazább és színesebb pólók, rövidnadrágok és női felsők is, melyek fazonjának köszönhetően ugyanúgy kiváló viseletet jelentenek egy laza kerti grillezéshez, mint egy esküvő előtti állófogadáshoz.

Tommy Hilfiger nyári kollekció


A nyári Tommy Hilfiger kollekcióknak minden évben van néhány elmaradhatatlan vonása, mint mondjuk a tengerészcsíkok, vagy éppen a matróz zakók. Ezek természetesen a 2014-es nyári kollekcióból sem hiányozhattak, azonban kiegészültek a búvár feelinggel. Ha emellé még hozzádobjuk a színes vászon cipőket és nadrágokat, akkor máris megkapjuk a hamisítatlan kaliforniai életérzést.  Már csak egy szörfdeszka kell és máris teljes a West Coast hatás, hiszen a Tommy Hilfiger 2014-es nyári kollekciója tele van szörfös és deszkás ihletésű darabokkal, valamint fényes, színes neoprén miniruhákkal, ami azért valljuk meg, nem mindenkinek áll jól.
tommy-nyar-2014
Tommy-osz-2014

Tommy Hilfiger őszi kollekció


Az őszi kollekció darabjait egyértelműen a nagy erdei kirándulások és a hegymászás ihlette, így a fazonokban is ezen vonalak dominálnak. A színek is idomulnak ehhez az őszi erdei világhoz, hiszen a keki, a bézs és bordó viszi a pálmát. Ebben a kollekcióban a szokásosnál is erőteljesebben vannak jelen a kötött pulóverek, melyeknek van némi 70-es évekbeli beütése, szóval retro szerelmesei is örülhetnek. A legszebb az egészben, hogy ebben az elsőre kicsit eklektikusnak tűnő kollekcióban kiválóan összhangban vannak egymással a hegymászó felszerelések, a kissé westernes vonalat képviselő ruhák, a miniszoknyák és kötött pulcsik. Tommy Hilfigernek ismét sikerült nagyszerűen egybegyúrnia olyan dolgokat, melyekről nem gondolnánk, hogy összepasszolnak.

Tommy Hilfiger téli kollekció


A Tommy Hilfiger őszi kollekciója után a télinél is maradt a hegyi kalandok vonalán, csak a túrázásból átcsapott a sílelésbe. Ha megnézed ezt a kollekciót, akkor azonnal egy sífelvonós, hólepte faházakkal teli, alpesi síparadicsom jut az eszedbe. Prém szegélyű gyapjú felsők, kissé túlméretezett kötött pulóverek és az elmaradhatatlan kiegészítők. A Tommy Hilfiger 2014-es téli kollekciója magabiztos, trendi, de ami a legfontosabb, a téli hidegben igen praktikus viseletet nyújt. Persze a színekben most sem fogunk elveszni, a de a Tommy Hilfiger téli kollekciói nem is erről szoktak szólni.
Tommy-tel-2014