Töltés

Tommy Hilfiger kiegészítők: a klasszikus és a modern találkozása

Ha stílusosság, akkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy nem csak egy-egy alapdarabra van szükségünk, de a kiegészítőknek is harmonizálniuk kell azzal az összeállítással, amelyet éppen választanak. A Tommy Hilfiger ebben is széles választékot kínál azoknak, akik a klasszikus vonalvezetést szeretik kombinálni a fiatalos lendülettel. 

 

A ruhatár alapdarabja nem csak egy jól szabott kosztüm vagy egy sikkes nadrág, de a hozzájuk illő öv is. Ki ne emlékezne az Ördög Pradat visel filmből a jelentre, amelyben a látszólag két tökéletesen egyforma övről kell dönteni, amelyet a divatirányzatokkal mit sem törődő főszereplő nem képes megérteni. Nos, Tommy Hilfiger képes vágyat ébreszteni a hozzá nem értőkben is az övek iránt. A nyárias darabok mellé a vitorlások hangulatát idéző kék és fehér kombinációs, fonott övek dukálnak, míg a klasszikus darabok mellé még mindig a nőies, vékony öveket javasoljuk. S ha már szó esett a nyárról és a vitorlásokról, akkor elengedhetetlen, hogy beszerezzük az öltözékhez illő kalapot vagy éppen sálat. Ez utóbbiakból az egészen kicsitől a vállra is teríthető nagyobb darabokig minden fellelhető a szokásos Hilfiger színek kombinációjában. Ezen a vonalon viszonylag kevés bohókásabb darabbal találkozhatunk, viszont markánsabban jelenik meg a márkanév.

Az öltözékünk méltó befejezése pedig az óra. Egy kivételes simításnak felel meg akár a kvarc, akár az automata verziója a Tommy Hilfiger daraboknak. Kiváló anyagok, tökéletes kivitelezés, kifinomult formák jellemzik a kiegészítőknek ezen részletét. Választhatunk klasszikus bőr szíjat, de akár rozsdamentes acélból készültet is. S ha ezzel nem lennénk elégedettek, akkor vigyünk bele egy sportos csavart az élénk színekkel vagy időtlen eleganciát a diszkrét kristálydíszítésekkel.

tommy hilf1


Emelheti a megjelenésünket néhány Hilfiger ékszer. A legutóbbi kollekció a korábbiaknál feltűnőbb darabokkal büszkélkedik. Luxus a kidolgozás terén, hagyományosan megbízható az alapanyagok kiválasztásának tekintetében. Akár magunknak választunk közülük, akár ajándékba adjuk, tökéletes választás lehet, mert a nemes egyszerűség itt a nemesfémekkel is keveredik, valamint a Swarovski kristályok teszik fényűzővé az egészet.

S ha minden megvan az induláshoz, akkor már csak az utolsó simítások vannak hátra kiegészítők terén. A napfényes nyár elengedhetetlen divateleme és egyben védőangyala is a napszemüveg. A Tommy Hilfiger kollekcióban a legkeresettebb darabokat találjuk meg, legyen szó akár vintage ihletésű klasszikus darabokról, akár egy kis hollywoodi csillogásról, de elmerülhetünk a sportosabb irányvonalakban is a pilóta szemüvegek révén. A könnyed anyagokat ötvözték a kollekcióban a legújabb divatszínekkel a lencsék terén is. A napszemüvegek sokoldalúságának hála minden viselethez megtalálhatja bárki a neki tökéleteset, csak ismernie kell az arcformájához és öltözködéséhez megfelelő vonalakat. 

A befejezéshez pedig már csak egy leheletnyi illat szükségeltetik. A csábítás utolsó lehelete, könnyed, fiatalos irányvonalban, finom, virágos tónusokkal akár nappalra, akár egy kettesben eltöltött estére. Romantika és nőiesség egy kicsiny üvegbe zárva.