Töltés

Nyári kollekcióba zárt harsány, élénk színek

Már a cég logója is garanciát mutat arra, hogy elegáns vonalvezetést kapunk, de az aktuális trendeknek is megfelel majd a legújabb kollekcióból választott ruhadarabunk. A nyár kétféle stílust mutat a Tommy Hilfigernél. 

 

Az egyik letisztult vonalakkal hódít, kissé pasztelles, de mindenképpen sokféle kiegészítővel variálható módon. Megjelenik a halványtól a sötétebb kékig sokféle árnyalat, de végre a szürkétől eddig ódzkodók is rábukkanhatnak arra az elegáns, de mégis nőiesen laza kombinációra, amely magával ragadja majd őket. A csíkok nem annyira markánsak, de mindenképpen vízparti nyaralásra csábítóak. A legtöbb női ruha inkább ingre hasonlít, amelyet lazán derékban vagy csípővonalon lehet megkötni. A másik vonal inkább a hippi korszakot idézi fel. Bohókás vonalak, fiatalosan vidám színek jellemzik ezt a réteget, de ezekben is van egy olyasfajta egyszerűség, amely miatt azok is szívesen válogatnak majd belőlük, akik még nem fedezték fel személyiségüknek ezen oldalát.

A Hilfigerre jellemző volt mindig, hogy menő együttesek igyekeztek ruháikban és kiegészítőkben megjelenni. Ez most is trendinek számító, s most is megfigyelhető, hogy egész ruhatárak alapozódnak ezekre a ruhákra, amelyek egymással is kiválóan kombinálhatóak, s mégsem keltenek unalmas benyomást. Ha néhány szóval kellene jellemezni a Tommy Hilfiger kollekciókat, akkor mindenképpen szerepelnének benne a fiatalság, életöröm és lendületesség. 

Kimondottan kellemes, hogy évek óta külön kedveskednek azoknak, akik eltérnek az úgynevezett normál méretektől, hiszen a férfi kollekciókba belecsempésznek az átlagosnál magasabb vagy testesebb férfiakra való darabokat, hiszen náluk is lehet jogos elvárás, hogy divatos darabokat vásároljanak. A Tommy Hilfiger férfi darabokat – főleg a galléros, nyári pólókat – már messziről fel lehet ismerni, s elégedetten nyugtázhatjuk, amikor viselőjéhez közelebb érve megpillantjuk a nem hivalkodó, de annál ismertebb logót a kinézett darabon.


Amennyiben elégedettek a márkanév mögött rejlő minőséggel, akkor mi sem természetesebb, hogy gyermeküknél is törekedni fognak ugyanarra a vonalvezetésre. Imádnivaló apróságokon is megjelenhet már bébikortól a stílusosság, amely jellemzője az összes kollekciónak. A praktikusság mellett finoman belecsempészik a stílust is a kicsit viseletébe, s ez teszi ezt a márkát valójában ellenállhatatlanná, legyen szó bármely korosztályról. 


Tehát ha nem a harsány színek a vonzóak, akkor irány Tommy Hilfiger vonal, s lehet válogatni a finoman pasztelles árnyalatokból, amelyek azonban sohasem tesznek senkit jelentéktelenné, sokkal inkább a könnyed elegancia kedvelőjévé.