Töltés

Idén tavasszal megint az ing hódit

Úgy tűnik, hogy az idei tavasz és a nyár egy örök kedvencről fog szólni, egy olyan ruhadarbról, mely arra ösztönözte a 90-es évek közepén Tommy Hilfigert, hogy piacra dobja első női kollekcióját. Igen, úgy tűnik, hogy idén újfent reneszánszukat élik majd a női ingek.

 
blog ing1blog ing2blog ing3blog ing4


Több neves divattervező, köztük Jil Sander is az ingerkre helyezte a hangsúlyt tavaszi kollekciójában, úgyhogy biztos lehet benne minden hölgy, hogy nem nagyon lőhet mellé idén tavasszal, ha egy elegánsabb ingben jelenik meg mondjuk egy buliban. Mondegy egy bélzer mellé, egy  szoknyával párosítva valóban nagyon tavaszias és nem utolsó sorban trendi viseletet kapunk. Bár a valódi nőiességét akkor adja ki igazán, ha csak úgy önmagában hordju, hiszen így nem csak kiemeli a nőies vonalakat, de még fel is erősíti ezeket.


blog ing5blog ing6blog ing7blog ing8

Ha esetleg egy mellény alá veszed fel, azzal sem lőhetsz túlzottan mellé, és egy kis rerto hatást is belecsempészhetsz öltözködésedbe, viszont így akár egy komolyabb üzleti tárgyaláson is nyugodtan megjelenhetsz. Ha pedig lazítani szeretnél kicsit a megjelenéseden, akkor húzd fel egy pulóver alá. Viszont nem árt, ha ilyen esetben egy szúk pulóverben gondolkodsz, mely képes kiemelni a nőies alakot és vonalakat.